Port Adriano,
la marina dissenyada
per Philipe Starck:

visita obligada a un espai privilegiat
de Mallorca

Previous
Next

Port Adriano és un dels ports més moderns del Mediterrani, amb una base excepcional per a iots de petita, mitjana i gran eslora.

Un espai únic en el qual trobar una gran oferta lúdica i gastronòmica.

En la meravellosa badia de Calvià, Mallorca, es troba Port Adriano, la marina dissenyada per Philippe Starck. A tan sols 20 quilòmetres de la ciutat de Palma, Port Adriano ofereix una experiència sorprenent pel seu concepte revolucionari quant a instal·lacions i tecnologia. A més de tractar-se d’un imprescindible en l’oferta d’oci de l’illa per la seva atractiva agenda d’esdeveniments al llarg de l’any, que el converteix en un referent en el sector dels ports esportius.

Disseny i innovació com a pilars fonamentals de Port Adriano

Creat l’any 1974, i després de la seva primera ampliació durant els anys 90, Port Adriano va ser ampliat el 2012 pel reconegut arquitecte francès Philippe Starck, convertint-se així en la marina més moderna del Mediterrani. La seva estratègica situació en la costa sud-oest de Mallorca i el seu innovador equipament fan de Port Adriano un port de referència per als armadors més exigents, ja que és de les poques marines capaces d’albergar iots de fins a 100 metres d’eslora. Aquest passat any es va remodelar el pas que uneix les dues zones comercials amb un ample i agradable passeig al costat dels vaixells.

Una excel·lent agenda d’esdeveniments i activitats lúdiques

Al llarg de tot l’any, Port Adriano ofereix una agenda d’esdeveniments molt diversa i per a tots els públics: els residents de l’illa, els tripulants i els milers de turistes que viatgen a Mallorca a la recerca del millor oci de qualitat, en un entorn idíl·lic.

Els seus més de 3.000 m² han estat ja el privilegiat escenari de grans concerts nacionals i internacionals, esdeveniments esportius, concursos i diferents activitats per a tots els públics.

Port Adriano continua situant-se com un dels més destacats espais d’oci de l’illa, realitzant esdeveniments tan consolidats com Port Adriano Mallorca Festival, Festivals de Menjar De carrer, Masterclass de Ioga, Regates, Aftersun Market o la Mallorca Classic Week entre altres.

A més, Port Adriano ofereix una àmplia varietat de restaurants de primer nivell que combinen una gran variada oferta gastronòmica per a tots els paladars i tipus de visitants. Completant les activitats entorn del menjar, destaca l’esdeveniment ‘Street Food Festival’.

Instal·lacions versàtils

Qualitat, innovació i tecnologia són característiques que defineixen a la perfecció les instal·lacions de Port Adriano, creades per a cobrir les necessitats de tripulacions, passatgers i visitants.

Una àmplia varietat de serveis amb l’excel·lència que sempre persegueix Port Adriano.

  • Zona comercial amb boutiques i restaurants de diferents ambients.
  • Últimes tecnologies aplicades a la marina.
  • Gimnàs.
  • Servei de proveïment de carburant de combustible en el punt d’amarrament.
  • Serveis bàsics: banc, supermercat i proveïment de iots.
  • Escola de busseig.
  • Escola de vela i Stand Up Paddle.
  • Servei de llançadora per a la tripulació.
  • Escar tècnic per a reparació d’embarcacions.
  • Local per a celebració d’esdeveniments nàutics, esportius, corporatius o de moda.