Una trajectòria repleta d'èxits avalen el Port Adriano Mallorca Festival

El projecte cultural, que va néixer el 2013, s’ha anat consolidant any rere any, per a convertir-se en el millor esdeveniment musical de les Illes Balears. Més de 60 concerts realitzats, una assistència de 70.000 persones des de la seva inauguració, una programació internacional oberta a tots els estils de les músiques actuals i l’espectacular marc que Philippe Starck va dissenyar per a Port Adriano, són les claus de la seva consolidació com una de les grans cites culturals de l’estiu.

La música del festival és música d’avui, d’ahir i de sempre, música universal amb el denominador comú de l’excel·lència i qualitat dels artistes. Així ho han corroborat, al llarg dels últims anys, les actuacions de Gloria Gaynor, Earth Wind & Fire, Madeleine Peyroux, Buena Vista Social Club, Roger Hodgson, Hombres G, Electric Light Orchestra, Diego El Cigala y Omara Portuondo, Josep Carreras, The Jacksons, UB40, Raphael, Ara Malikian, Tom Jones o George Benson, entre molts altres.

La qualitat de l’organització, el so i il·luminació juntament amb la bellesa de l’entorn i la proximitat del públic a l’escenari, fan que els concerts en Port Adriano siguin inoblidables.

El festival compta amb el patrocini de la Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i la col·laboració de Melià Hotels & Resorts, Transfer Class, Brugal i Coca-Cola.

Una experiència única en un entorn incomparable

Vols estar al dia de la vida cultural de Mallorca?

Subscriu-te a la nostra Newsletter i et mantindrem informat

Subscriure's

*Camps obligatoris