Earth Wind and Fire Experience by Al McKay

Construït al voltant de la llegendària formació Earth, Wind & Fire, el guitarrista Al McKay, reencarna l’esperit de la banda amb el sentiment original.

Al McKay ofereix una demostració sorprenent del poder de la vida defensant l’alt nivell d’excel·lència en viu que va establir l’original formació.

Al llarg dels anys, els McKay Allstars han presentat un who is who dels músics més influents del R&B i el Funk. És el més proper que actualment es pot arribar a veure a com sonava EWF en el seu moment més àlgid a finals dels anys 1970 i principis dels vuitanta.

Entre músics i fans per igual, el grup és considerat el grup de funk més important del planeta avui en dia.

Així que si sou fans de la música de EWF o funk americana en general, assegureu-vos de veure i escoltar Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay en la seva gira mundial. Realment és una oportunitat únic a la vida i una experiència que no us podeu perdre.

DJ Wilson 54
Great Songs of all times and genres

De 19.30 H a 21.45 H

DJ Wilson 54 és un enamorat de la música de qualitat. Un estilista sonor que va ser creat per oferir sessions musicals úniques. La seva experimentada i intensa carrera en fan un dels Djs més versàtils per ballar. A les seves actuacions es mou per cançons originals i remixes de tots els temps i gèneres sense oblidar els hits del moment. Sempre conservant l’essència Disco, Funky i Pop dels 70, 80, 90 i 00.

Comparteix a les teves xarxes: