Port Adriano ha obtingut el certificat “SAFETOURISM”,

Port Adriano ha obtingut el certificat “SAFETOURISM”, un segell, impulsat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que és una marca de garantia i certificació de la correcta implantació de mesures de seguretat per a la salut enfront de la COVID-19.

Per a obtenir aquest certificat, Port Adriano ha hagut d’adaptar els seus protocols a les directrius de la norma espanyola “UNE 0066-15 Mesures per a la reducció del contagi pel coronavirus SARS-CoV-2” específica per a “Instal·lacions nàutic esportives i activitats nàutiques”.

L’empresa independent SGS, líder mundial en inspecció, verificació, anàlisi i certificació, ha estat l’encarregada de realitzar l’auditoria que comprova que es compleixen les especificacions establertes en la Norma.
“Safe Tourism” transmet el concepte de turisme segur certificat, i mostra que Port Adriano és una entitat compromesa i que ajuda a crear un entorn segur i adaptat a la nova realitat social. Són moltes les accions que s’han dut a terme per a complir la normativa, com la de modificar o crear protocols de seguretat i higiene dels diferents departaments, el control d’accessos i limitació de l’aforament en els espais crítics, la formació específica interna sobre COVID-19 i ús de EPIs, l’augment de la freqüència de neteja de les zones comunes, la implantació de cartelleria, control d’aforaments, etc.

ICTE: Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). És una entitat de Certificació de Sistemes de Qualitat especialment creats per a empreses turístiques. És un Organisme espanyol, privat, independent, sense ànim de lucre i reconegut en tot l’àmbit nacional.

Respecta en tot moment la distància de seguretat.

És obligatori l’ús de màscara en tot moment, exceptuant per al consum de begudes/snacks

Es disposarà de gel hidroalcohòlic en les entrades i en els W.C.

El recinte serà desinfectat diàriament

Recomanem descarregar les entrades en el seu mòbil per a evitar contactes

Els programes de mà se suprimiran del recinte. Tota la informació del festival es podrà consultar en línia.

Per a evitar aglomeracions, es realitzarà unaccés escalonat al recinte

SEs prega no aixecar-se de la butaca assignada, excepte per a anar al W.C.