Gipsy Kings by Diego Baliardo

ELS GIPSY KINGS, continuen sent els millors ambaixadors de la cultura gitana, i continuen sent els majors venedors de discos del gènere.

Els Gipsy Kings han donat tantes voltes al món com la seva carrera compta en anys, continuen sent famosos a tot el món, han venut més de 20 milions d’àlbums en trenta-cinc anys de carrera. Continuen sent el grup francès que ha venut més discos en tot el planeta.

Diego Baliardo sempre ha assegurat la sostenibilitat artística de les obres dels Gipsy Kings recorrent les carreteres de tot el món amb el seu grup “The Gipsy Kings by Diego Baliardo” compost per antics membres del grup original i de la nova generació.

El grup dels GIPSY KINGS va néixer en 1987 sota l’impuls de dues famílies del sud de França, els BALIARDO i els REIS, que decideixen destacar la cultura Gipsy. Abans de convertir-se en els GIPSY KINGS, el grup es deia ‘LOS REYES’. El clic es produeix en 1978 quan la resident més famosa de Saint-Tropez, Brigitte Bardot, els convida a animar una festa privada.

El grup es va convertir llavors en el símbol de la festa!

Comparteix a les teves xarxes: