This is Michael

Arriba a Port Adriano l’espectacle internacional que ha conquistat el món, el major xou sobre Michael Jackson. Una selecció internacional de ballarins, cantants i músics, amb un muntatge escenogràfic impactant per a reviure al rei del pop en This is Michael.

Més de trenta anys després de l’últim concert de Michael Jackson a Barcelona, reviurem la seva música i el seu art amb un espectacle fascinant que recull tots els seus grans moments.

Lenny Jay protagonitza aquest projecte després d’haver transitat diverses temporades en el reeixit musical europeu sobre el rei del pop, on va rebre afalacs de la pròpia família Jackson. La seva increïble semblança, físic i vocal, converteixen a This is Michael en una experiència única, que permet emocionar-nos i vibrar recordant a l’etern artista.

Un impressionant elenc internacional de ballarins, cantants i músics per a un espectacle de més de 2 hores amb els temes més emblemàtics de Michael Jackson per a fer honors a l’artista més reeixit de tots els temps.

Comparteix a les teves xarxes: