Sister Sledge

Sister Sledge té l’honor d’haver posat la banda sonora a innombrables vides. Procedent de Filadèlfia, PA, Sister Sledge s’ha convertit en un nom familiar i un símbol d’unitat amb el seu èxit mundial de 1979 i el seu icònic àlbum “We Are Family”.

El grup vocal és responsable d’alguns dels majors himnes de ball de tots els temps. “Lost in Music”, “He’s the Greatest Dancer”, “Thinking of You” i “We Are Family” són cançons que uneixen a la gent en l’amor, la vida i l’ànima.

Des del principi, el grup va conèixer l’èxit internacional i al llarg dels anys, han generat unes vendes totals de més de 200.000.000 a tot el món, i guanyant centenars de premis i reconeixements incloent nominacions al GRAMMY en diferents categories.

Difonent l’amor universal, Sister Sledge està contínuament de gira pel món portant el seu autèntic ritme a persones de totes les edats i colors, mantenint el veritable significat d’una de les millors cançons de tots els temps… “We Are Family”!

Comparteix a les teves xarxes:

Sister Sledge tiene el honor de haber puesto la banda sonora a innumerables vidas. Procedente de Filadelfia, PA, Sister Sledge se ha convertido en un nombre familiar y un símbolo de unidad con su éxito mundial de 1979 y su icónico álbum “We Are Family”.

El grupo vocal es responsable de algunos de los mayores himnos de baile de todos los tiempos. “Lost in Music”, “He’s the Greatest Dancer”, “Thinking of You” y “We Are Family” son canciones que unen a la gente en el amor, la vida y el alma.

Desde el principio, el grupo conoció el éxito internacional y a lo largo de los años, han generado unas ventas totales de más de 200.000.000 en todo el mundo, y ganando cientos de premios y reconocimientos incluyendo nominaciones al GRAMMY en diferentes categorías.

Difundiendo el amor universal, Sister Sledge está continuamente de gira por el mundo llevando su auténtico ritmo a personas de todas las edades y colores, manteniendo el verdadero significado de una de las mejores canciones de todos los tiempos… “We are Family!”

Comparte en tus redes: