La Marina de Starck

Descobreix la marina més exclusiva dissenyada per Philippe Starck. Un dels ports més moderns del Mediterrani i una base excepcional per a iots de petita, mitjana i gran eslora. Disseny, serveis nàutics, una gran oferta gastronòmica i botigues de moda. Un must visitde l’estiu mallorquí.

Sostenibilitat

El nostre objectiu és treballar per a garantir modalitats de consum i de producció sostenible, posant en marxa processos per a evitar la pèrdua d’aliments, fomentar la reutilització i el reciclatge, un ús ecològic dels productes químics, la disminució de la generació de deixalles i la reducció de la contaminació de la mar.

Sabors de tot
el món

Una experiència gastronòmica per a tots els paladars, 11 restaurants que van des del menjar mediterrani fins a la cuina d’autor, passant…

Gran selecció de botigues de luxe

Descobreix la marina més exclusiva dissenyada per Philippe Starck. Un dels ports més moderns del Mediterrani i una base excepcional per a iots de petita, mitjana i gran eslora. Disseny, serveis nàutics, una gran oferta gastronòmica i botigues de moda. Un “must visit”de l’estiu mallorquí.