Alphaville

Alphaville és una banda alemana de Synth pop i new wave que va ser molt popular en la dècada de 1980. Les seves cançons més populars van ser Big in Japan, Sound Like a Melody i Forever Young, totes contingudes en el seu àlbum debut i Forever Young de 1984.

La història de Alphaville, el nom inicial de la qual era Forever Young, comença en Münster, Alemanya, a principis de la dècada de 1980. La banda es va formar en 1982 amb tres membres clau: Marian Gold (veu principal), Bernhard Lloyd (teclats i cors) i Frank Mertens (teclats i percussió). Inspirats per la creixent escena musical electrònica de l’època, i artistes com Kraftwerk i David Bowie, la banda es va aventurar a crear el seu propi so. Alphaville va contribuir significativament a l’evolució de la música electrònica. El seu enfocament en els sintetitzadors, les capes de so, i les lletres introspectives van influir en una generació de músics que es van submergir en la síntesi electrònica.

Encara que va aconseguir el cim de la seva popularitat en la dècada de 1980, la banda ha continuat creant música i realitzant gires al llarg dels anys. Marian Gold, el membre fundador i vocalista principal, continua sent una figura carismàtica en l’escena musical, i la música de Alphaville continua sent apreciada per una àmplia audiència a tot el món.

“Aquesta icònica banda de synth-pop alemanya ha deixat una empremta indeleble en la història de la música amb el seu estil distintiu i la seva capacitat per a crear atmosferes sonores úniques”.

Comparteix a les teves xarxes:

Alphaville és una banda alemana de Synth pop i new wave que va ser molt popular en la dècada de 1980. Les seves cançons més populars van ser Big in Japan, Sound Like a Melody i Forever Young, totes contingudes en el seu àlbum debut i Forever Young de 1984. La història de Alphaville, el nom inicial de la qual era Forever Young, comença en Münster, Alemanya, a principis de la dècada de 1980. La banda es va formar en 1982 amb tres membres clau: Marian Gold (veu principal), Bernhard Lloyd (teclats i cors) i Frank Mertens (teclats i percussió). Inspirats per la creixent escena musical electrònica de l’època, i artistes com Kraftwerk i David Bowie, la banda es va aventurar a crear el seu propi so. Alphaville va contribuir significativament a l’evolució de la música electrònica. El seu enfocament en els sintetitzadors, les capes de so, i les lletres introspectives van influir en una generació de músics que es van submergir en la síntesi electrònica. Encara que va aconseguir el cim de la seva popularitat en la dècada de 1980, la banda ha continuat creant música i realitzant gires al llarg dels anys. Marian Gold, el membre fundador i vocalista principal, continua sent una figura carismàtica en l’escena musical, i la música de Alphaville continua sent apreciada per una àmplia audiència a tot el món. “Aquesta icònica banda de synth-pop alemanya ha deixat una empremta indeleble en la història de la música amb el seu estil distintiu i la seva capacitat per a crear atmosferes sonores úniques”.
Comparteix a les teves xarxes: