The Dire Straits Experience

CONCERT AJORNAT A 2022

L’aclamat espectacle en viu de l’ex membre de gira de Dire Straits, Chris White, i sis músics de gran projecció mundial, porten de tornada a la vida la música d’una de les bandes més creatives i úniques de la música rock.

Després d’una pausa de dues dècades i una creixent demanda de tornar a escoltar en directe a un dels músics més espectaculars de la història del rock Chris White i Terence Reis col·laboren creant The Dire Straits Experience. Al costat d’ells, una banda estel·lar formada per alguns dels millors músics professionals que ofereix el Regne Unit. Han treballat amb una envejable llista de membres de la reialesa del rock que inclouen, entre altres a a Eric Clapton, Paul McCartney, Elton John, Joe Cocker, George Michael, Jamiroquai, The Killers, Mick Jagger y Tina Turner.

AJORNAT
PER MOTIUS ALIENS
A l'ORGANITZACIÓ
I A l'ARTISTA

Lamentem comunicar que el concert de The Dire Straits Experience previst per al pròxim 31 de juliol ha de ser ajornat al 14 d’agost de 2022.

La successió de retards per part de l’administració corresponent en l’emissió dels visats de treball que se’ls exigeix, a causa de la situació actual del Regne Unit a causa del Brexit, als artistes britànics que vulguin actuar a Espanya ha originat aquesta lamentable situació.

Amb relació a la política de devolució de l’import de les entrades adquirides us informem que rebreu un correu electrònic amb el procés.

Per a més informació i consultes podeu escriure a tickets@contemporaneamusic.com

L’organització del festival demana disculpes per les molèsties ocasionades.

Agraïm la vostra comprensió.